Vi installerar solceller i Östersund och hela jämtland!

Söker du efter solceller i Östersund?

I så fall har du kommit helt rätt. Solceller är en utmärkt lösning för att minska din energimärkning samtidigt som du bidrar till en bättre miljö.

Vi på Högboms El är experter är installation av solceller i Östersund och Jämtland. Vi kan hjälpa dig att välja rätt system för dina behov och arbetar med de bästa tillverkarna av solceller för att garantera kvalitet och hållbarhet. 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av fastigheter, oavsett om det är ett bostadshus eller ett företag. Våra experter kommer att genomföra en noggrann analys av din fastighet och sedan presentera de bästa alternativet för att möta din behov. Solceller är ett smart och hållbart sätt att producera egen el och minska ditt beroende av elnätet. 

Våra solcellssystem är lätta att installera och kräver minimalt med underhåll. De kan också hjälpa till att öka värdet på din fastighet och minska dina energikostnader avsevärt. Vi på Högboms El har många års erfarenhet av att installera solceller och kan hjälpa dig att välja den bästa lösningen för ditt behov. Oavsett om du vill ha den bästa solcellsanläggningen för ditt hem eller för ditt företag, kan Högboms el hjälpa dig att göra rätt val. Att installera solceller är inte bara ett smart sätt att spara pengar på din elräkning, det är också ett klimatsmart val som minskar din klimatpåverkan. Genoma tt använda förnybar energi från solen, minskar du behovet av fossila bränslen och bidrar till en bättre miljö för oss alla. 

Kontakta oss för att prata om solceller

Om du är intresserad av solceller i Östersund och Jämtland, tveka inte att kontakta oss på Högboms El. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen för dina behov. 

Frågor och svar om solceller

Vad kostar det att installera solceller?

Det är svårt att säga vad de kommer att kosta. Det är olika beroende på vilka förutsättningar du har. Alla tak är unika. Kontakta oss för att få en offert. 

Hur gör jag om jag vill skaffa solceller?
Kontakta oss på Högboms El, eller fyll i formulär på hemsidan. Vi kommer då på platsbesök och ger dig information om vad som passar bäst på ditt tak och ger dig en offert utefter dina önskemål.
Vart jobbar ni någonstans?
Vi utgår från Östersund, men arbetar i både Östersund, Åre och hela Jämtland.
Finns det bidrag för att installera solceller?
Idag finns det ett grönt rotavdrag, men som privatperson kan man nyttja när man installerar solceller. Precis som när vi ansöker för rot/rut kommer vi ansöka om de gröna rotavdraget när vi installerar dina solceller. Avdraget ligger på 15% på material och arbete. Max beloppet per person är 50.000 om året.
Hur fungerar gröna rotavdraget?
Det gröna rotavdraget gäller för privatpersoner och man kan ansöka om det i samband med solceller, batterilagring, elbilsladdare. Ansökan görs direkt via oss, och du som privatperson behöver inte göra någonting i samband med ansökan. Läs mer på skatteverkets hemsida.
Hur mycket kan jag få i grönt avdrag?
15% på material och arbetskostnad. Max beloppet är 50.000 kr per person och år.
Kan jag få grönt rotavdrag om jag installerar solceller på mitt fritidshus?
Om du har anslutning till elnätet kan du få använda det gröna rotavdraget. Inte om du har ett så kallat “off-grid system”, där du endast får el ifrån solcellerna och inte via ett elnät.

Kontakta oss för att prata mer om Solceller i Östersund

5 + 2 =