fbpx

Högboms EL söker medarbetare i Östersund, Strömsund och Stugun!

Högboms EL är ett 57 år gammalt företag med huvudsakliga uppgift att tillgodose företag kommuner, och privatpersoner med el, tv och säkerhets -installationer av alla typer. Högboms EL är verksamma i stora delar av Jämtland och Härjedalen men har sin bas i Östersund.

Vad söker vi?

Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande, är färdig med din lärlingstid och är självgående med några års dokumenterad erfarenhet inom yrket. B-körkort är krav. Erfarenheter inom larm, knx, TV, arbetsledning, är meriterande.

Om tjänsen

Du som kommer jobba på Högboms EL kommer lära känna massor av nya kollegor med hög teamkänsla, få jobba under eget ansvar och egna kunder. Ansvara för första kontakt med kund till besiktning av färdig anläggning. Därför är det viktigt att du har hög servicekänsla och lätt att hantera dialoger med kunder och medarbetare.

Intresserad?

Nyfiken? Du kan på denna sida läs mer om företaget och sedan skicka din ansökan till Karl.hogbom@hogbomsel.se eller fylla i formuläret nedan.

 

Intervjuer

Intervjuer sker löpande till tjänsterna är tillsatta.

Andra lediga tjänster hos Högboms EL

Vi har inga andra tjänster ute just nu. Men om du är intresserad av att jobba med oss så kan du skicka ett mail till karl.hogbom@hogbomsel.se.

5 + 4 =

Om oss

 

Välkommen till Högboms El AB. Vi hjälper privatpersoner och företag med all typ av el-relaterat arbete, litet som stort.

Kontakta oss

 

Tel: 063-108095
Fax: 063-128680
E-post: info@hogbomsel.se
Org. nr: 556359-0669

Besök oss

 

Adress: Verkmästargränd 2
831 45 Östersund
ÖppetMån-Fre 07.00-16.00