Elektriker i Östersund

Söker du efter Elektriker i Östersund som har bred kompetens och mångårig erfarenhet av elinstallationer samt välutbildade elektriker så har du kommit till rätt ställe.

Letar du efter en elektriker i Östersund

Vi på Högboms el är etablerade elektriker i Östersund och fixar all typ av eljobb som du kan tänkas behöva till villan, fritidshuset, stugan eller lägenheten till förmånliga priser. Kom in i vår lagerbutik och kolla genom vårt sortiment för att hitta rätt produkter inom el, belysning eller värme. Här finns miljömedvetna lösningar som passar alla. Våra elektriker i Östersund är specialister på elmaterial, därför tar vi bara in det bästa på marknaden och erbjuder endast produkter som vi själva kan tänka oss att använda.

Ett av våra mål är att erbjuda lösningar för låg energiförbrukning som belastar miljön mindre än vad traditionella och ålderdomliga varianter gör. Hos Högboms EL hittar du produkter från alla kända tillverkare. Våra elektriker har tillgång till Över 200 000 elprodukter och dom flesta kan levereras till dagen efter. 

Läs mer under våra tjänster

Skräddarsydda flexibla kundlösningar

Vi skräddarsyr tillsammans med kunden utformade lösningar för alla tänkbara problem eller idéer. Kanske har du som privatperson särskilda krav på hur det ska se ut eller en funktion som du länge velat ha. Eller är du ett företag som letar en långsiktig relation med en elfirma som har bred kompetens och stort ansvarstagande. I Östersund är det som elföretag viktigt att skapa bred kompetens. Det går inte att överleva på bara installationer hos privatpersoner men likväl går det inte bara att jobba med större entreprenader. Vi på Högboms EL har i Östersund hittat en perfekt mix. En mix som gör att våra elektriker får en trygg långvarig anställning och som resulterar i att Högboms el kan utveckla vårat kompetensbehov utifrån vara kunders krav som ger kunden en trygg relationen med företaget.

Över 10 000 installerade kunder

Sedan 1963 har Högboms EL verkat i Östersund och Jämtland. Vi servar än idag kunder som funnits med sedan dag ett. Det är för oss den viktigaste beviset att vi är ett väl fungerade företag med elektriker som tillsammans med kunden hittar långsiktiga, kostnadseffektiva lösningar för alla typer av elinstallationer. Vi har under åren har våra elektriker gjort elinstallationer hos över 10 000 kunder i Östersund men också i stora delar av Jämtland och Härjedalen.

Tjänster för företag

Vi på Högboms EL erbjuder heltäckande service hos våra företagskunder. Från den allra minsta till dom allra största el projekt. Vi besitter stor erfarenhet inom bygg och fastighet, allt från nyproduktion till elsaneringar, ombyggnationer, underhåll, skötsel eller förvaltning. Med vår kunskap här på Högboms EL servar vi en bred kundkrets av företag och organisationer som till exempel fastighetsbolag, kommuner, landsting, TV-bolag dom största byggfirmorna men även enkla enmansfirman.  Högboms EL´s elektriker servar företag i Östersund, Jämtland och Härjedalen.

Tjänster för privatpersoner

Till Högboms EL kan du som privatperson komma i alla typer av eljobb. Vi ser till at du som kund får en elektriker vars kompetens är anpassat efter ditt behov. Våra elektriker är väldigt lyhörda på kundens önskemål och idéer. Tillsammans lägger vi upp jobbet och går igenom slutresultatet.  Vi på Högboms EL ser till att du som kund enkelt får avdrag för ROT eller RUT på arbetet direkt på din faktura. Exempel på jobb. Skräddarsydda belysningslösningar, elsanering, byte av elcentral, montering uttag, brytare.  Högboms EL´s elektriker servar privatpersoner i Östersund, Jämtland och Härjedalen.

Anlita en elektriker i Östersund från Högboms El – tryggt, säkert och prisvärt

Lämna en intresseanmälan
nedan så tar vi kontakt med dig så snart
vi kan.

10 + 1 =

Om oss

 

Välkommen till Högboms El AB. Vi hjälper privatpersoner och företag med all typ av el-relaterat arbete, litet som stort.

Kontakta oss

 

Org. nr: 556359-0669

Besök oss

 

Adress: Voltvägen 34K
831 48 Östersund
ÖppetMån-Fre 07.00-16.00