Våra Partners

Vi levererar med hög kvalité och engagemang i alla led. Nedan kan du läsa mer om ett urval av våra tidigare partners. 

SUNWIND

Sunwind Gylling har som företag sedan starten i mitten av 1980-talet varit den ledande leverantören i Sverige av energi- och komfortlösningar till stugor som inte har tillgång till det ordinarie elnätet. Högboms El är mycket stolta över detta sammarbete.

SEF

Högboms El har länge fört ömsesidigt gynnsamma dialoger med Elektrikerna eller Svenska Elektrikerförbundet, SEF, som är det officiella namnet på förbundet, har i genomsnitt 26 000 betalande medlemmar. Av dem är 22 000 yrkesaktiva och något över 200 kvinnor. Ytterligare 3 000 är elevmedlemmar. Hemsida: www.sef.se

SAPPA

SAPPA säljer enskilda program eller programpaket och direkt till bostadsrättsföreningar, bostadsförvaltningar etc. Sappa opererar också egna kabel-TV nät samt opererar i ett flertal stadsnät över hela Sverige. Vi är SAPPAS:s representant för Jämtland och Härjedalen och sköter därmed all installation och service åt Sappa. Våran butik har ansvaret för distrubutionen av SAPPA:s box-utbud. 

Cryptoguard

Cryptoguard bildades år 2007 innovationsföretag där huvudprodukten är kryptering och kundhantering av digital-TV. Kodningssystemet fungerar på alla distributionsformer av TV, satellit-TV, kabel-TV, terrest-TV och IP-TV. Systemet är mycket kostnadseffektivt, även för små TV-operatörer. Idag används Cryptoguard av mer än femtio operatörer i Norden och ett flertal i Europa. 

CANT

CANT är antenn- och kabel-TV-branschens branschförening. Medlemmar är företag som på den svenska marknaden marknadsför och säljer materiel till kabel-TV/BMF-nät och till alla typer av antennanläggningar som är till för mottagning av rundradio och TV.
CANT är även huvudman för den märkesneutrala och kompetensbaserade CANT-certifieringen av tekniker och auktorisationen av företag som installerar och utför service. 

EIO

Högboms EL är anslutna till EiO ”Elektriska Installatörsorganisationer” en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. Sedan 1906 – alltså i över hundra år – har vi på EIO arbetat med att stärka medlemsföretagens och elteknikbranschens konkurrenskraft. 

Tele2

Vi har under många år haft förmånen att ha ett nära samarbete med Tele2. För Tele2’s räkning sköter vi service och nybyggnation avseende basnät, fastighetsnät samt huvudcentraler i Jämtland. Vi har uppgraderat 10.000 tals lägenheter till BMF-nät, dvs. nät med frekvensområde upp till 860 MHz och aktiv retur riktning för möjliggörandet av bredband med höghastighetsinternet, telefoni, digital-TV, Pay-Per-View etc. 

Kontakta oss idag.

Lämna en intresseanmälan
nedan så tar vi kontakt med dig så snart
vi kan.

4 + 5 =

Om oss

 

Välkommen till Högboms El AB. Vi hjälper privatpersoner och företag med all typ av el-relaterat arbete, litet som stort.

Kontakta oss

 

Org. nr: 556359-0669

Besök oss

 

Adress: Voltvägen 34K
831 48 Östersund
ÖppetMån-Fre 07.00-16.00